Напоителни системи

Вместо поливане повече време за наслада

Без значение е дали сте за няколко дена на път или в напрегнатото ежедневие не ви остава време за да се погрижите за растенията: LECHUZA поема от вашата работа, защото с LECHUZA растенията си осигуряват сами до 12 седмици* количества вода и хранителни вещества, които са им необходими за един оптимален разтеж.

Пълният LECHUZA воден резервоар ще направи вашето растение в „самозадоволяващо” без да ви създава грижи! Интегрираният показател за водното ниво трябва да ви покаже, кога да се напълни отново водния резервор .1. LECHUZA-напоителна система (земен отделител, отверстие за пълнене и показател за нивото на водата) в съда за растения съответно в съда за засаждане използва LECHUZA-PON (се съдържа в кокплекта) като дренаж (с дебелина един пръст) върху земния отделител.

2. Поставете пръст в съдa, поставете желаното растение и напълнете съда с пръст. Натъпкайте добре пръста.

3. В продължение на следващите три месеца поливайте растението все още отгоре върху пръста.

След това растението ще си осигурява вода само.
След 3 месеца корените на вашето растение ще достигнат влажният участък, така че ще могат сами да си осигуряват вода от резервоара.
Напълнете водния ресервоар веднъж и след това, чак когато показателят за нивото на водата покаже „min”.

Толкова лесна може да бъде грижата за растенията!


* Водният резервоар LECHUZA събира до 26,5 литра вода напоява вашето растение за 2-12 седмици – според големината на съда, растението и местонахождението. при нужда течните торове да се добавятдиректно с водата за поливане.