ДОСТАВКА

Може да поръчате от anna2003.com  24 часа в денонощието, седем дни в седмицата!

 

Свържете се с нас от понеделник до петък (9:00 – 18:30 ч.), ако имате въпроси, свързани с поръчки или продукти:

 

+359 884461172

office@anna2003.com

Поръчаните продукти се доставят с Еконт или Спиди в зависимост от Вашето желание, до поискване от офис на куриера или на посочен от Вас адрес.

 

Доставката на поръчаните стоки се извършва в срок до 3 (три) работни дни от датата на поръчката. Поръчки, направени до 14:00 ч., през работни дни, се обработват същия ден. Направените след 14:00 ч. и тези през неработни дни, се обработват в първия следващ работен ден. Поръчки направени в събота или неделя, например, се доставят най-рано във вторник, стига той да е официален работен ден.

 

anna2003.com си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 работни дни без да информира предварително Потребителя и да удължава сроковете с над 7 дни само с предварителното одобрение от страна на Потребителя.

 

В някои случаи изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 

  1. Една или всички от поръчаните стоки не е в наличност. В този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок;
  2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод;
  3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка;
  4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

 

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на Потребителя.

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Цената на продуктите в онлайн магазин  anna2003.com са в български лева и включват всички присъщи компоненти, включително ДДС, с изключение на разходите за доставка, които се изчисляват при избор на куриер и посочване на адреса за доставка.

 

Потребителят заплаща стойността на поръчаната стока, заедно с разходите по доставката, по някой от следните начини:

 

Наложен платеж – при получаване на стоката стойността се заплаща на куриерската компания;

Плащане по банков път – преди доставката на стоката. Ако сте избрали този метод на плащане, ние ще се свържем с Вас, за да Ви предоставим банкова сметка и детайлна информация за плащане на направената поръчка. Изпълнението на поръчка, платена чрез банков превод, започва с получаването на дължимата сума за поръчката;