ИНОВАЦИОННАТА СИСТЕМА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА РАСТЕНИЯ

Растения въвеждат радост в живота ни. Великолепните цветя и здрави растения допринасят за здравословният вътрешен климат. За съжаление, много хора имат проблем с намирането на време, за да запазят своите растения, или те просто нямат всеизвестния “зелен палец”.
За всички, които желаят да се насладят на невероятните растения без много работа, LECHUZA е перфектното решение: тя е изключителен съд, съчетаващ функция с дизайн – с гарантирана по-ефективна грижа за вашата растителност.
Всички знаем ,че истинската красота идва от вътре. LECHUZA с под-напояване, позволява на водата да се движат както в природата. В резултат на това, корените на растението, няма да изгният в постоянна вода, и тя се избягва да добавят твърде много или няма достатъчно вода или хранителни вещества.

КАКВО ПРАВИ LECHUZA PLANTERS РАЗЛИЧЕН?

ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Стабилните материали, от които се правят гарантират здравината им. Дори при падане, неговата силна пластмаса, няма да се счупи.

UV РЕЗИСТЕНТНОСТ

Благодарение на ексклузивната цветова палитра и високо качествените покрития,
простиращи се от алуминии до цинк, от матов металик до ефектен лак и брилянтни гланцови повърхности, те ще запазят своя облик за години , оставяйки впечатление, което никога не се забравя.

МРАЗОУСТОЙЧИВОСТ

LECHUZA съдовете издържат на всякакви атмосферни условия – сняг, лед и силно слънце.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ

Всички LECHUZA съдове са направени в Германия. Те са подкрепени с опита на PLAYMOBIL – успешен производител на играчки, известен по целия свят в продължение на десетилетия с производствените си възможности.